• +30 2831 102 140
  • +30 6931 371 615
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαχείριση Τουριστικού Καταλύματος

Αν είστε ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας μπορούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε τη διαχείριση των κρατήσεων, την προώθηση και τις πληρωμές του ακινήτου σας. 

Η ενοικίαση τουριστικού καταλύματος μπορεί να αφορά την ενοικίαση επιπλωμένου διαμερίσματος, σπιτιού ή επαγγελματικής μονάδας ή τουριστικού συμπλέγματος, σε προσωρινή βάση, ως εναλλακτική πρόταση από ένα ξενοδοχείο. 

Δραστηριοποιούμαστε ως εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων για λογαριασμό των ιδιοκτητών των καταλυμάτων και αναλαμβάβουμε την προώθηση, τη διαχείριση των κρατήσεων και τις πληρωμές.

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες και προσφέρουμε σειρά τουριστικών υπηρεσιών στους πελάτες μας μέχρι την πόρτα του ακίνητου, ενώ και κατά την διάρκεια των διακοπών των πελατών μας είμαστε συνεχώς στην διάθεση τους άλλα και στην διάθεση των ιδιόκτητων. 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες. 

Δείτε τα καταλύματα που διαχειριζόμαστε στις επίσημες ιστοσελίδες μας: www.oreotravel.com & www.islandcrete.com