Έχετε Βίλα με Πισίνα;

Για την σεζόν 2025 η εταιρεία μας προσφέρει  Guarantee συμβόλαια , για σταθερό εισόδημα ανά τουριστική περίοδο!
 
Από το 2001 δραστηριοποιούμαστε ως εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και βιλών. 
 
Με δυνατότητα προώθησης στους μεγαλύτερους ΟΤΑ’s  από όλον τον κόσμο, με ξεκάθαρους όρους συνεργασίας και με ιδιόκτητο portal διαχείρισης και προώθησης των ακινήτων.
 
Αν είστε ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας με πισίνα ή βίλας με πισίνα μπορούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε πλήρως  την προβολή και  προώθηση του ακίνητου σας , τη διαχείριση των κρατήσεων σας ,την εξυπηρέτηση των πελατών σας, τις πληρωμές του ακινήτου σας . Με σύγχρονα εργαλεία marketing , dynamic pricing και revenue management. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την προσφορά μας!

  ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ

  Υπηρεσίες του Oreo Group

  Ενοικιάζουμε επιχειρήσεις ξενοδοχειακού τύπου, επιπλωμένα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, με αστική μίσθωση ή με συμβόλαιο κλειστού τύπου, για περιορισμένη χρονική περίοδο.

  Αν είστε ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας μπορούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε τη διαχείριση των κρατήσεων, την προώθηση και τις πληρωμές του ακινήτου σας.

  Αν κάνετε τουρισμό, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για την πλήρη οργάνωση των διακοπών σας σε κάποιο από τα επιλεγμένα μας καταλύματα και να απολαύσετε τις υψηλές υπηρεσίες μας.

  Real Estate

  Αναλαμβάνουμε την πώληση εξοχικών κατοικιών, βιλών ή οποιασδήποτε ιδιοκτησίας με την εύρεση κατάλληλων επενδυτών. Φέρνουμε σε επαφή τους επενδυτές με τους ιδιοκτήτες.

  Περισσότερα
  Portal Διαχείρισης
  40 Κανάλια Διάθεσης
  Βέβαιες Κρατήσεις

  Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

  Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μεγιστοποιήσουμε την προβολή του τουριστικού καταλύματος σας και να αυξήσουμε τα κέρδη σας!

  0 +

  Χώρες Παγκοσμίως

  0 K
  Πελάτες Ετησίως
  0 +

  Τουριστικά
  Καταλύματα

  Πουλήστε την κατάλληλη στιγμή, στον κατάλληλο πελάτη, στην κατάλληλη τιμή!

  Κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα, επιτυγχάνουμε αποτελέσματα