Υπηρεσίες

ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ

Υπηρεσίες του Oreo Group

Ενοικιάζουμε επιχειρήσεις ξενοδοχειακού τύπου, επιπλωμένα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, με αστική μίσθωση ή με συμβόλαιο κλειστού τύπου, για περιορισμένη χρονική περίοδο.

Αν είστε ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας μπορούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε τη διαχείριση των κρατήσεων, την προώθηση και τις πληρωμές του ακινήτου σας. 

Αν κάνετε τουρισμό, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για την πλήρη οργάνωση των διακοπών σας σε κάποιο από τα επιλεγμένα μας καταλύματα και να απολαύσετε τις υψηλές υπηρεσίες μας.

35 χρόνια επιτυχίας

Κάντε το ακίνητό σας να «δουλεύει» για εσάς!

Αναλαμβάνουμε τα πάντα σχετικά με την προώθηση και διαχείριση του καταλύματός σας και εσείς απολαμβάνεται τα κέρδη. Στόχος μας η αύξηση της πληρότητας, η ανάπτυξη των εσόδων σας και οι ικανοποιημένοι πελάτες σας.

Διαχείρηση

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των κρατήσεων σας και την προβολή του καταλύματος σας, στις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως.

Φωτογράφιση

Επαγγελματική φωτογράφιση όλων των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών του καταλύματος. Μια ελκυστική προβολή επιφέρει περισσότερες κρατήσεις και έσοδα.

Προώθηση

Δημιουργία & ανάπτυξη ιστοσελίδας με δικό μας σύστημα online κρατήσεων. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και καταχώρηση στους χάρτες της Google.

Oreo Group

Μετά από 35 και πλέον χρόνια εμπειρίας έχουμε εξασφαλίσει σταθερά αυξητική τάση σε επισκέψεις, κρατήσεις και κέρδη.  Κάθε χρόνο είμαστε υπεύθυνοι για την διαμονή άνω των 15.000 επισκεπτών και αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 240 βίλες όλων των τύπων προς ενοικίαση. Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά 07:00 το πρωί έως 23:00 το βράδυ. Διαθέτουμε επίσης 24ωρη υποστήριξη για τους πελάτες μας.

0 +
Χώρες Παγκοσμίως
0 K
Πελάτες Ετησίως
0 +
Τουριστικά Καταλύματα
Μιλήστε μαζί μασ

Η Oreo Group κάνει την παρουσία σας ακόμα πιο πολύτιμη

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μεγιστοποιήσουμε την προβολή του τουριστικού καταλύματος σας και να αυξήσουμε τα κέρδη σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μεγιστοποιήσουμε την προβολή του τουριστικού καταλύματος σας και να αυξήσουμε τα κέρδη σας!

    Εξυπηρέτηση πελατών
    Γιάννης Μαθιουδάκης, administration assistant στο Oreogroup - OreoTravel